Gitaarles bij Hans

Wil jij liedjes leren spelen die jij zelf leuk vindt? Van jouw favoriete artiest of genre? Neem dan les bij Hans van Essen. Je krijgt een halfuur per week individueel gitaarles. Je leert de akkoorden en de basistechniek. En de solo’s natuurlijk. Jij kiest of je wilt spelen op akoestische of elektrische gitaar. Dus jij bepaalt voor het grootste deel zelf jouw eigen lesprogramma.

Hans geeft les aan jong en oud. Hij heeft het zichzelf geleerd, door te luisteren naar de muziek met zijn gitaar in de hand. Heel direct en autodidactisch dus. Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in zijn leven. Van jongs af aan speelde hij in bandjes. Oefenen, optreden en soms een plaat opnemen.

Heb je niet zoveel geld? Maar wil je toch graag gitaarles? Informeer dan bij Stichting Leergeld Deventer of Rechtop! Deventer. Zij stellen geld beschikbaar voor educatieve, culturele en sportieve activiteiten. Dus ook voor gitaarles in Deventer. Kijk of je hiervoor in aanmerking komt op www.deventer.nl of www.rechtop.nu.

Neem contact op met Hans.

Scroll naar boven