Gitaarles bij Nicolette

Nicolette Verkooij geeft gitaarles in de IJsselvilla. Met plezier, enthousiasme en geduld.

Gitaarles voor volwassenen
Akoestisch gitaar is een geweldig instrument; ongelooflijk hoeveel verschillende klanken er uit de gitaar te halen zijn! De liefde voor dit mooie instrument geef ik graag aan je door als je bij mij gitaarles komt volgen. En dat helemaal zoals jij wilt: akkoorden of solospel, klassiek of modern, met notenschrift of tabs. Tijdens de les is er volop ruimte om te improviseren, zodat jij net zo verliefd wordt op de akoestisch gitaar als ik!

Gitaarles voor jongeren
Wil je akkoorden leren spelen en meespelen met jouw favoriete nummers? Dat kan! Samen bespreken we welke muziek jij leuk vindt en ik pas daar jouw lesprogramma op aan. We beluisteren jouw muziek en zoeken uit hoe de nummers in elkaar zitten. Bij mij leer je hoe je jezelf kunt begeleiden, welke aanslag daar het best bij past en het gaat je lukken om een solo of intro mee te spelen!

Gitaarles voor kinderen
Gitaarles mag leuk zijn! Dit is mijn visie op de lessen die ik aan kinderen vanaf 6 jaar geef. Kinderen ontdekken de gitaar spelenderwijs in kleine groepjes. Zo raken zij gemotiveerd om gitaar te leren spelen en zullen zij ook langer gemotiveerd blijven. Door bekende liedjes op het gehoor na te spelen wordt ongemerkt een begin gemaakt met het aanleren van de juiste houding en een goede basistechniek.

Gitaarles met speciale aandacht
Wil je graag gitaar leren spelen, maar is dit jou om de één of andere reden afgeraden? Of denk je dat je, bijvoorbeeld vanwege een beperking of gedragsprobleem, geen gitaar kan leren spelen? Als jij gemotiveerd bent om gitaar te leren spelen, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Bekijk hier de website van Nicolette.

Scroll naar top